Thursday, July 5, 2018

FEEDBACK

Cik Kerengge 
Kami raya sedondon.. 

Terima kasih mof collection buat raya kami lebih ceria.. 

Puas hati n terbaik...

http://www.moffcollection2u.com



Cik Kerengge

 Sorg lagi sahabat sy yg terjebak kerana keunikan koleksi mof collection.. 

Tahniah mof collection...

Raya kan sedondon....

http://www.moffcollection2u.com


FEEDBACK

Ida Suryani Jamaluddin 

Berhari raya brbaju sedondon untuk kami sekeluarga 

dari Moff Collection Sitiawan... 

Pilihan warna Dusty Purple 

pilihan ibu dan ayah Serta Dusty pink pilihan anak2 kami...

http://www.moffcollection2u.com


FEEDBACK

Cik Kerengge 

Thx mof collection.. 

Melihat baju yg sy beli.. 

Dia pon beli juga.. 

Sekali pandang hati tertawan

http://www.moffcollection2u.com


FEEDBACK

Ct Zubaidah Mansor

 Walaupun dah pergi banyak rumah terbuka, 

namun tetap cantik menawan berbaju dress songket anggun

 dari koleksi MOFF COLLECTION ini. 

Acah2 pose dekat pokok sawit sampai 

ada yang ingat puteri bunian😜😜😜😜😜

http://www.moffcollection2u.com


FEEDBACK

Intan Munirah Shamad 

Tiba kita di musim perayaan,

Ramai juga yang shopping sakan.

Shopping sakan di MOFF COLLECTION,

Boleh lah beraya dengan eksyenn.

🤣🤣❤️💦💦
#merecikhawauuu

http://www.moffcollection2u.com


FEEDBACK

 Akhiriah Nasib

 Best dan selesa sangat baju kurung dari Moff Collection. 

Anggun dihari raya bersama keluarga tersayang. 

Semoga Moff Collection success.

 Love Moff Collection very much 😘😘😘.

http://www.moffcollection2u.com


FEEDBACK

  Akhiriah Nasib 

Merah sungguh beraya di kampung sambil memperagakan pakaian sedondon 

dari boutique Moff Collection. Moff Collection memang terbaik👍👍👍
 http://www.moffcollection2u.com


 Akhiriah Nasib 
Indah sungguh dihari raya, 
Pakai sedondon sekeluarga,
Semoga MF terus berusaha ,
Capai matlamat terus berjaya.

http://www.moffcollection2u.com


 Akhiriah Nasib 
Best dan selesa sangat baju kurung dari Moff Collection. 
Anggun dihari raya bersama keluarga tersayang. 
Semoga Moff Collection success. 
Love Moff Collection very much 😘😘😘.
http://www.moffcollection2u.com


FEEDBACK

 Roaetun Ningsih

 Hari raya th ini rasa sangat gembira 

sebab pakai baju dari MOFF COLLECTION 

rasa percaya diri puas hati 

dan harga pun berbalau murah lagi sedap selesa di pakai 

byk kawan cakap cantiknyaaa baju kamu memang best lah 

terima kasih MOFF COLLECTION 😘😘

http://www.moffcollection2u.com



FEEDBACK

Wyda Suwaida

 terasa persis Kajol apabila dapat naik ke pentas 

dgn menggayakan collection dari MOFF COLLECTION 

pada malam majlis Gala Dinner company..terima kasih MOFF...

http://www.moffcollection2u.com


FEEDBACK

Sri Wahyuni Caem Yani
 Puas hati beli dres kt Moff collection 
kain pun cantik dan pakai pun selesa😉😍😍,
Moff collection terbaik🤗😘😘
Selamat hari raya mohon maaf lahir dan batin..💘💖💖
http://www.moffcollection2u.com


FEEDBACK

Nurhidayah Johan
 raya sedondon dgn ank2 dara pakai baju dri moff collection..
baju cntik dan selesa sgt2..puas hati..
ank sulung lau boleh selalu nak pakai baju ni..
dia kuat peluh..bila pakai baju ni dia ckp selesa xpanas..
puas hati dri kami ank beranak..
selamat hari raya moff collection😘😘😘 
semoga murah rezeki kami...
http://www.moffcollection2u.com


FEEDBACK


Ida Suryani Jamaluddin 
Bukan senang anak dara kecik tu posing nk bergambar.... 
Selamat Hari Raya semua... 
Terima kasih Moff Collection yg mnjadi pilihan kami
 pada raya tahun ini dan akan datang...
http://www.moffcollection2u.com